Formatges

Espanyols artesans

Maó curat o semi
Cabra semi de Menorca
Crema de cabra Na Rosa
Manxec curat
Manxec curat al romaní
Manxec curat a la llard
Idiazábal (fumat)
Roncal
Torta de la Serena
Torta del Casar
Tetilla
Tronchón
Patamulo
Serrat de Triadó
Tou dels Til·lers
Petit Nevat
Tupí de Sort
Flos de Ibores
Cabezuela
Afuega el Pitu
La Peral
Cabrales
Crema de Cabrales a l'orujo
Manxec curat a l'oli
Cabra de Menorca a l'oli
Maó a l'oli
...

Internacionals

Camembert llet crua
Pont Lêvec
Pave d'Afinois
Finas hierbas
Brie
Crema de Brie (llet crua)
Chamois d'Or
Chaumes
Cabra cilíndric
Lebrin
Roquefort
Au raïsin (cabra amb panses)
Emmental suís
Gorgonzola italià
Torta de Gorgonzola
   amb marscarpone
Bavaria blue
Münster alemany